کارگردان: میلوش فورمن. فیلمنامه: میلوش فورمن، ژان کلود کاریه. موسیقی: وارهان ارکستروویچ بائر، ژوزه نیه تو. مدیر فیلمبرداری: خاویر آگوئیره ساروب. تدوین: آدام بووم. طراح صحنه: پاتریزیا فون برندشتاین. بازیگران: خاویر باردم[برادر لورنزو]، ناتالی پورتمن[اینس/آلیسیا]، استلان اسکارسگارد[فرانسیسکو گویا]، رندی کواید[پادشاه کارلوس چهارم]، بلانکا پورتیلو[ملکه ماریا لوییزا]، میشل لونسدال[پدر گرگوریو]، خوزه لوییس گومز[توماس بیلباتوآ]، کریگ استیونسون[ناپلئون بناپارت]. ١١٤ دقیقه. محصول ٢٠٠٦ آمریکا، اسپانیا. نام دیگر: Los Fantasmas de Goya. نامزد جایزه بهترین طراحی لباس، بهترین چهره پردازی و جلوه های ویژه از مراسم گویا.
سال های پایانی قرن هجدهم، اسپانیا. فرانسیسکو گویا زیر سایه حمایت پادشاه کارل چهارم سرگرم قوام دادن به سبک کاری خویش و خلق بهترین تابلوها است. اینس دختر جوان و زیبای تاجری ثروتمند که به نوعی الهه الهام وی شمرده می شود، گرفتار دادگاه تفتیش عقاید کلیسا می شود. پدر اینس برای نجات وی به گویا روی می آورد تا از رابطه خود برای تماس با پدر لورنزوی جوان و صاحب سمت در کلیسا استفاده کند. گویا پذیرفته و شبی لورنزو را به منزل تاجر می برد، اما لورنزو با خاطر همخوابگی پنهانی با انیس در سرداب کلیسا
شهید آیتالله محمدعلی قاضی طباطبایی، در سال 1293 شمسی در تبریز متولد شد. در سال 1316 هنگام قیام مردم تبریز به اتفاق پدرش، به خاطر مبارزه، به تهران تبعید گردید و پس از چند ماه تبعید در تهران و ری به تبریز بازگشت. در سال 1318 جهت ادامه تحصیل علوم دینی به قم عزیمت کرد و درسال 1328 راهی نجف گردید و در این دو شهر از محضر علما و بزرگان کسب فیض نمود.
شهید قاضی طباطبایی در سال 41، با شروع نهضت اسلامی، به علت فعالیت علیه رژیم، توسط مأموران دستگیر و به زندان قزل قلعه منتقل و سپس به شهرهای بافت و کرمان و زنجان و پس از آن به عراق تبعید شد ولی پس از یکسال به ایران بازگشت و به هدایت مردم و روشنگری و تبلیغ اسلام پرداخت و تا پیروزی انقلاب اسلامی به مبارزات خود و ارشاد مردم ادامه داد.
شهید قاضی طباطبایی اولین شهید محراب در دهم آبان 1358 شمسی، مصادف با عید قربان، نماز عید را اقامه کرد و در همان شب در راه مراجعت به منزل توسط منافقین مورد اصابت گلوله قرار میگیرد و به فیض شهادت نائل میگردد.
پیام امام خمینی به مناسبت شهادت آیت الله قاضی طباطبائی:
ادامه مطلب...
در فهرست یکصد نابغه برتر جهان، نام دو ایرانی، یکی مهندس و دیگری بیولوژیست به چشم میخورد.
در این فهرست که روز دوشنبه در روزنامه "دیلی تلگراف" چاپ لندن منتشر شد، "علی جوان" با عنوان مهندس، در رتبه دوازدهم و "پردیس ثابتی" بیولوژیست، در رتبه چهل و نهم قرار دارند.
رتبه نخست این فهرست، در اختیار "آلبرت هوفمن" شیمیدان سوییسی و "تیم برنرزلی" متخصص انگلیسی امور رایانه است.
این فهرست را موسسهای مشاورهای به نام "دانشمندان خلاق" از میان فهرستی چهار هزار نفره برگزیده است.
همچنین نام ۲۴انگلیسی و ۴۶آمریکایی در این فهرست به چشم میخورد.
"استفان هاوکینز" فیزیکدان انگلیسی، در رده هفتم قرار دارد و "جی.کی رولینگ" نویسنده داستانهای "هری پاتر"، در مقام ۸۳قرار گرفته است.
"محمدعلی کلی"، قهرمان سابق مشت زنی و "بیل گیتس" صاحب شرکت "مایکرو سافت"، بطور مشترک در این فهرست در رتبه ۴۳قرار گرفتهاند.
نام "دالایی لاما" رهبر تبتی بوداییان جهان، در این فهرست در جایگاه ۲۶ قرار گرفته است.
برای مشاهده کامل این لیست اینجا را کلیک کنید
با سلام به همه دوستان عزیز
دیروز آماری در مورد ?پوشش وسیع شبکه های ماهواره ای در ایران? را دیدم که جالب و تامل برانگیز بود. مطلب مربوطه را عینا در زیر قرار داده ام.
حضرت محمد( سلام و درود خداوند بر او و خاندانش باد) فرمودند:
هرگز انحراف جنسی گسترش پیدا نمی کند و در میان مردم شایع نمی شود مگر اینکه عده ای در آن زیاده روی کنند. در این صورت به بیماری ها و آفت هایی مبتلا می شوندکه در میان گذشتگان آن ها نبوده است.
همچنین ایشان فرمودند: هنگامی که زنا (محصن یا محصنه) بین عده ای خاص شیوع پیدا کند، مرگ و میر میان آن ها زیاد می شود.
با نگاهی به آمار امور جنسی در آمریکا می توان درستی این حدیث را دریافت:
|