به گزارش برنا، در حالی بیانیه میرحسین موسوی در جواب به خروش مردم خشمگین به هتک حرمت به ساحت امام حسین (ع) و روز عاشورا توسط اغتشاشگران منتشر شده که به نوعی به جای پاسخ و اعلام برائت از بیگانگان، بیشتر به پاسخگویی خودی به خودی شبیه تر است، با نیم نگاهی به این بیانیه در می یابیم که خروش مردم انقلابی، باعث شده تا موسوی تلاشی برای توجیه اعمال خود و فرقه اش داشته باشد.
بنا به این گزارش با کمی دقت می توان وجوه اشتراک و شباهت های بسیاری در بیانیه باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا -از محل گذراندن تعطیلات پایان سال خود در هاوایی -که برای اغتشاشات و هتک حرمت های انجام گرفته در روز عاشورا داده بود و بیانیه میرحسن موسوی پیدا کرد:
1- بیانیه موسوی :"ما نه آمریکایی هستیم و نه انگلیسی. تا به حال نه کارت تبریکی برای روسای کشورهای بزرگ فرستاده ایم و نه امید یاری آنها را داریم ..."
رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی مداخله جویانه تلاش دولت ایران برای فرونشاندن اغتشاشات اخیر در تهران را محکوم کرد.
2- باراک اوباما ضمن انتقاد از برخورد قاطع نیروی انتظامی ایران با اغتشاشگرانی که در روز عاشورا خیابانهای تهران را به آشوب کشیده بودند از این اقدام بعنوان "مشت آهنین" در برابر معترضان نام برد.
بیانیه موسوی: نگاه ملامت آمیز و متعجب همه جهانیان از این همه خشونت یک دولت به ملت خود را چگونه تغییر می دهید؟
3- اوباما در ادامه سخنان خود مدعی شد که ایران برای خاموش کردن صداهای اعتراض از "مشت آهنین خشونت بار" استفاده کرده و این اغتشاشگران را "سرکوب" کرده است.
بیانیه موسوی: "باز همه ملت ها و جهانیان شاهد بودند که در میان طوفانی از تهدیدها و تبلیغات و تکفیرها و اهانتها، عزاداران حسینی در این روز مقدس حسین حسین گویان به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند و این بار نیز چون دفعات گذشته با اعمال تحریک آمیز مواجه شدند، خشونت های غیرقابل باور..."
4- رییس جمهوری آمریکا همچنین از تهران خواست که افراد دستگیرشده در ارتباط با اغتشاشات اخیر را آزاد کند.
بیانیه موسوی: آزادی زندانیان سیاسی و احیاء حیثیت و آبروی آنها. بنده یقین دارم که این اقدام نه به ضعف که به درایت نظام تعبیر خواهد گشت و نیز آگاهیم که جریانهای سیاسی منحطی با این راه حل مخالف هستند.
5- باراک اوباما اظهار داشت: ایالات متحده با پیوستن به دیگر کشورها خشونتها در ایران را محکوم کرده و خواستار پایان یافتن سرکوب معترضان است.
بیانیه موسوی: "بنده به صراحت می گویم تا وجود یک بحران جدی در کشور به رسمیت شناخته نشود، راهی برای خروج از مشکلات و مسائل پیدا نخواهد شد. عدم اذعان به بحران، توجیه گر ادامه راه حل های سرکوبگرانه خواهد شد. اذعان به وضعیت بحرانی می تواند راه حل را نه در سرکوب که بر سر آشتی ملی قرار دهد.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=42120