ارسال شده توسط امیـــــــــــر مرشدی در 88/9/29:: 12:34 عصر
البته برخی افراط و تفریطها در مسائل فرهنگی و اجتماعی و قبح عرفی پرداختن و بررسی برخی مسائل زناشویی و عدم آموزش زوجین در باب مسائل عمیق خانوادگی، سبب بروز بسیاری از اختلافها و همچنین تنوع طلبی و افسارگسیختگی برخی آقایان و ناهنجاریهای خانوادگی و متأسفانه، پدیده بسیار زشت خیانت همسران در زندگی مشترک میشود که اقدام جدی نهادهای فرهنگی و اجتماعی کشور در این باب بسیار مهم و ضروری است.
یک کارشناس مسائل اجتماعی، نسبت به گسترش خطرناک آمار طلاق و بیتوجهی نهادهای فرهنگی کشور، هشدار داد.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، یک کارشناس مسائل اجتماعی که ریاست یک مؤسسه مشاوره خانواده را بر عهده دارد، با اشاره به رشد آمار طلاق در کشور گفت: متأسفانه در سالیان اخیر، با بیشتر شدن مشکلات اقتصادی و اجتماعی، پدیده طلاق در کشور رشد فزایندهای داشته و این هشداری برای جامعه ایرانیان است.
این کارشناس افزود: با بررسی مراجعان به این نهاد مشاورهای و بررسی مشکلات ایشان، مشخص میشود که علت اصلی بروز طلاق و ناهنجاریهای خانوادگی در وهله نخست، اقتصادی و در مراحل بعدی اجتماعی و جنسی است.
وی گفت: متأسفانه، مشکلات بسیار اقتصادی که پیش روی خانوادهها قرار گرفته، موجب کارهای چند شغلی مرد خانواده و دوری از محیط زندگی میشود که خستگی و فشار کاری، عملا در ساعت آزاد نیز حوصله و زمانی برای رسیدگی به امورات خانواده باقی نگذاشته و ناهنجاریها و مشکلات اخلاقی در جامعه را ناشی میشود.
این کارشناس ادامه داد: از سوی دیگر، گسترش مسائل اخلاقی و ناهنجاری دیگر در جامعه نیز اعضای خانواده را به مسائل دیگر و مشکلات اخلاقی میکشاند و حضور نداشتن فیزیکی و معنوی پدر خانواده این امر را تشدید میکند که این زنگ خطری برای جامعه است.
این کارشناس مسائل خانواده افزود: یکی از علل مهم طلاق در جامعه ما، برخی ملاحظات و کوتاهیهای دستگاههای مسئول و همچنین قبح عرفی پرداختن به این موضوع، مسائل جنسی و نیازها و تمایلات زوجین است.
وی با انتقاد از آموزش ندادن مسائل زناشویی به زوجین پیش از ازدواج و عبور بیتفاوت زوجین از این امر مهم و مراجعه و مشورت نکردن با مشاوران خانواده افزود: هرچند در ظاهر، علت بسیاری از طلاقهای انجام گرفته، عدم تفاهم، مسائل اقتصادی و مشکلات خانوادگی است، اما با کنکاش و بررسی دقیق در مسائل اجتماعی، عمدتا مسائل زناشویی یک پایه مهم و تأثیرگذار در بروز مشکلات خانوادگی است که به دلیل عدم تأمین زوجین در این مسائل و عدم توان ابراز و بیان این مشکل به همسر، طغیان این مشکل با بهانههای دیگر از جمله عدم تفاهم و... نمود پیدا کرده و به بهانههای کوچک و خندهدار، زندگی زوجین به طلاق و طلاقکشی کشانده میشود.
این کارشناس در پایان خاطرنشان کرد: البته برخی افراط و تفریطها در مسائل فرهنگی و اجتماعی و قبح عرفی پرداختن و بررسی برخی مسائل زناشویی و عدم آموزش زوجین در باب مسائل عمیق خانوادگی، سبب بروز بسیاری از اختلافها و همچنین تنوع طلبی و افسارگسیختگی برخی آقایان و ناهنجاریهای خانوادگی و متأسفانه، پدیده بسیار زشت خیانت همسران در زندگی مشترک میشود که اقدام جدی نهادهای فرهنگی و اجتماعی کشور در این باب بسیار مهم و ضروری است.
کلمات کلیدی :