خبرگزاری فارس: عضو ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی گفت: در شرایطی که ادلهای برای پیروزی موسوی در انتخابات نداشتیم و ناظران وی نیز در قریب به اتفاق صندوقها حضور داشتند، به موسوی اینگونه القا کردیم که اعلام کند پیروز قطعی انتخابات است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سید امیرحسین مهدوی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب و از فعالان ستاد انتخابات میرحسین موسوی، در ادامه نشست خبری خود به تبیین چگونگی عضویت خود در شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب پرداخت و گفت که بعد از کنگره آخر این تشکل، به عضویت سازمان درآمده است.
وی افزود: افرادی تحت عنوان مرتبط با حلقه 10 نفره سازمان مجاهدین رابطه داشتهاند که این رابطه، به صورت نقطهچینی و غیرعضویتی اما سازمان یافته بود و در کنگره آخر سازمان که در اواسط دولت دوم محمد خاتمی برگزار شد، سران سازمان تصمیم گرفتند به صورت رسمی در جهت گسترش تشکیلات عضو گیری کنند.
حلقه بسته تصمیم گیری در سازمان
این عضو ستاد انتخابات موسوی، گفت که بر اساس عضو گیری پس از کنگره سازمان مجاهدین انقلاب، 300 نفر در سراسر کشور به عضویت این تشکل درآمدند و او که با برخی افراد در سازمان از گذشته ارتباط داشت، مشمول فرآیند عضویت شد و با بهرهگیری از امتیاز روابط خود فعالیت در این مجموعه را آغاز کرد.
مهدوی افزود: در سازمان اینگونه نبود که اعضا، مجری صرف حلقه اتاق فرمان باشند و این گونه نیز نبود که این افراد تصمیمگیرنده باشند بلکه به دلیل فضای مجازی که وجود داشت، در هر مقطع فعالیت سیاسی، القای تصمیمات و خط اصلی از طریق حلقه بسته ابتدایی شکل میگرفت.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه در جلسات شورای مرکزی، افراد در قالب رای برابر در آنجا حضور مییافتند ولی جو به گونهای که فضای فکر کردن و انعکاس صدای مخالف و بحث و گفتگو نیست و جو غالب مبتنی بر تصمیمگیری از قبل بود و بقیه ناچار به همکاری بودند و در واقع نظام فکری اعضا کانالیزه میشد.
" به عنوان نمونه در حالی که 10 ماه پیش از انتخابات، فضای گفتگو و همفکری وجود داشت و حتی اصولگرایان در حال رایزنی برای انتخاب نامزد خود بودند، در سازمان گزاره "یا خاتمی یا هیچ کس " مطرح شد و فضای جزماندیش قطعی و متصلب به وجود آورد ".
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب تاکید کرد: بر خلاف گسترش ظاهری تشکیلاتی در سازمان مجاهدین و حزب مشارکت، تصمیمگیری در این تشکلها بر حلقه بسته و محدودی صورت میگیرد و اینگونه نیست که در این تشکلها صداهای مختلف و فراکسیونهای متنوع وجود داشته باشد.
مهدوی افزود: کسی که عضو مجاهدین میشود، با تصور و استنباط نسبت به حضور موثر در تصمیمگیریها در جلسات شورای مرکزی شرکت میکند اما هنگامی که متوجه میشود در حلقه بستهای قرار گرفته و با تصمیمگیریها از پیش انجام شده، دلخوشی او به یاس تبدیل میشود.
سناریوی از پیش طراحی شده
وی در خصوص القای نگرانی نسبت به صیانت از آرای مردم از سوی تشکل متبوعش که این روزها با عنوان عدم سلامت انتخابات و تقلب در این فرایند از سوی میرحسین موسوی پیگیری میشود، نیز اظهار داشت: از قبل، فرایندی برای انتشار نظرسنجیها و نتیجه از پیش اعلام شده انتخابات طراحی شده بود و بر اساس این برنامه بود که موسوی ساعت 21 روز 22 خرداد و پیش از اتمام رایگیری در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد در مرحله اول پیروز میشود و هر نتیجهای غیر از این نادرست است و نشان میدهد که در انتخابات تقلب شده است.
نظرسازی و القای تقلب
عضو ستاد انتخابات موسوی گفت: فضاسازیها در باور عمومی برای القاء تقلب در انتخابات به صورت گسترده پیگیری میشد و مدام تکرار می شد که نظرسنجیها نشان میدهد موسوی پیروز انتخابات است و نوعا نهادهایی به عنوان مرجع نظرسنجی مطرح میشدند که مورد اعتماد هستند تا کسی خواستار ارائه سند در این زمینه نشود.
مهدوی افزود: تجربه انتخابات سال 84 نشانگر نادرستی تحلیل هایی بود که بر عدم صحت انتخابات تاکید داشت و خبرگزاری جمهوری اسلامی در آن دوره، سه روز مانده به رای گیری اعلام کرد که مصطفی معین بالاترین آراء را دارد و با هاشمی رفسنجانی به مرحله دوم انتخابات میرود ولی دیدیم که او نفر پنجم انتخابات شد.
هیچ ادله ای برای پیروزی موسوی وجود نداشت
وی ادامه داد: در این دوره انتخابات در مرحله نخست اعلام کردیم که موج سبز در کشور راه افتاده و در مرحله بعد گفتیم که آرای آقای موسوی در حال رشد است و در گام دیگر مدعی شدیم او با آقای احمدینژاد به مرحله دوم میرود و بعد هم در جامعه القا کردیم موسوی در مرحله دوم قطعا پیروز انتخابات خواهد بود اما شخصا هیچ ادلهای برای قطعیت این نظریه پیدا نکردم. "القای این اندیشه به موسوی باوراند که اعلام کند پیروز قطعی انتخابات است و در شرایطی که میدانستیم اینگونه نیست و به دلیل حضور ناظران آقای موسوی در قریب به اتفاق صندوقها، نگرانی در زمینه سلامت انتخابات وجود نداشت، تکرار گزاره نگرانی از سلامت انتخابات و تقلب از طریق رسانهها و بیانیههای گروههای مختلف اصلاح طلب به صورت شفاف پیگیری می شد ".
القای عدم سلامت انتخابات و خط دهی بهزاد نبوی به رسانه های اصلاح طلب
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب توضیح داد: مقامات سابق و اسبق وزارت کشور مانند مصطفی تاجزاده از نگرانی درباره سلامت انتخابات سخن میگفتند و پیگیری موضوع صیانت از آرا به بهزاد نبوی سپرده شد و او دنبال جمعآوری افرادی برای معرفی آنها به عنوان ناظران بر انتخابات بود که این مسئله نشانگر سمت و سوی القای نگرانی و تاکید بر لزوم صیانت از آرا بود.
وی ادامه داد: علاوه بر پیگیری موضوع از طریق سایتهای خبری وابسته به اصلاحطلبان، از سالهای قبل و از زمان دولت خاتمی جلسات مستمری به صورت هفتگی بین بهزاد نبوی با مدیران رسانهها و متولیان سایتهای اصلاح طلب برگزار میشد و با آنکه نبوی صبغه فرهنگی و مطبوعاتی ندارد، هدایت خط خبری در رسانههای مذکور را انجام میداد