ارسال شده توسط امیـــــــــــر مرشدی در 89/7/30:: 12:27 صبح
اما آقای «العطیه» که گویی در این گفت وگو کلا حال خوشی نداشته و سخنان بیرون از قاعده و خیالی بسیار گفته است، به نقش اعراب در موضوع ورود ترکیه و برزیل به موضوع هسته ای ایران اشاره می کند؛ دیپلماسی قدرت های منطقه ای ایران و ترکیه و برزیل کجا و کشورهایی همچون کویت و امارات و بحرین و دیگران کجا! و کیست که نداند نقش این کشورهای ذره ای در مناسبات بین المللی دیپلماتیک به چه میزان است و ...
«عبدالرحمن العطیه»، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس در سخنانی کاملا احساسی، مدعی شد که به زودی، ایران به تکنولوژی تولید کلاهک های موشکی دست پیدا خواهد کرد و با توجه به محاصره اقتصادی و تحریم ها برای رها شدن از مشکلات درونی، جهان را به آشوب خواهد کشاند و جنگ چهارم جهانی را به منطقه تحمیل خواهد کرد.
به گزارش «تابناک»، روزنامه کویتی «الرای العام»، با انتشار جملات بالا به نقل از «العطیه» بار دیگر به تکرار ادعایی تمسخرآمیز پرداخت و نوشت: ایران نه تنها درباره اشغال جزایر سه گانه باید به کشورهای عربی پاسخگو باشد، بلکه به کشورهای منطقه و ملت های بزرگ آن نیز توضیح دهد که چرا این بخش از خاک اعراب را اشغال کرده است!
دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، ورود ایران به باشگاه اتمی را بسیار خطرناک خواند و افزود: در سال 2010 رویداد مهمی در منطقه رخ داد و آن، ورود ایران به باشگاه کشورهای اتمی بود و این به معنای این است که ایران جزو سی کشوری است که از انرژی هسته ای بهره مند است و اورانیوم 20 درصدی تولید می کند و همه می دانند که این نسبت غنی سازی اورانیوم برای چه منظوری تولید می شود!
«العطیه» در ادامه سخنان خود، ادعایی عجیب مطرح کرده و مدعی شد: تلاش های ترکیه و برزیل برای برون رفت ایران از تحریم ها با همکاری شورای همکاری کشورهای عربی است؛ بنابراین، ایران باید قدردان این تلاش های دیپلماتیک کشورهای عربی باشد.
هر چند اظهارات ناشی از خشم و حسرت «العطیه» در قبال ایران و ایرانیان مسبوق به سابقه است و در پاسخ وی، می توان به یک «قالوا سلاما» بسنده کرد، به نظر می رسد، هر از گاهی، مرور تاریخ با نیت یادآوری واقعیت های تاریخی درباره جزایر سه گانه ایرانی برای وی و همفکارانش، خالی از لطف نیست.
در این باره باید گفت، هم اکنون به اصطلاح، کشور هایی که با توافق ایران و انگلستان کشور شده اند و هیچ فاکتوری که بتوان بدون این توافق، آنان را کشور نامید، در بطن خودشان وجود ندارد، از پاسخگویی ایران در برابر کشورهای عربی، آن هم برای سرزمین های تاریخی ایرانی سخن به میان می آورند.
اما آقای «العطیه» که گویی در این گفت وگو، کلا حال خوشی نداشته و سخنان بیرون از قاعده و خیالی بسیاری گفته، به نقش اعراب در موضوع ورود ترکیه و برزیل به موضوع هسته ای ایران اشاره می کند؛ دیپلماسی قدرت های منطقه ای ایران و ترکیه و برزیل کجا و کشورهایی همچون کویت و امارات و بحرین و دیگران کجا! و کیست که نداند نقش این کشورهای ذره ای در مناسبات بین المللی دیپلماتیک به چه میزان است و نقش ایران به چه میزان!
بناچار باید مانند همیشه، ضمن تسلی به وی، افزود، در مناسبات بین المللی، آگاهی هر کشوری، از شأن و جایگاه خود، نقطه آغاز دیپلماسی است.
کلمات کلیدی :