به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به نیویورک، محمود احمدی نژاد در ادامه گفت وگویش با چارلی رز به موضوع سکینه محمدی اشاره کرد و گفت: خانم محمدی به مشارکت درقتل همسرش متهم است و دادگاه در حال رسیدگی به این موضوع است، هنوز حکم نهایی صادر نشده و در مراحل رسیدگی است. شاهد هستید که چه سر و صدایی در دنیا به راه انداخته اند و اعلام همبستگی میکنند و این در حالی است که خانم ترزا لویس به اتهام قتل همسرش به مدت هفت سال است در زندان به سر میبرد و سه روز دیگر نیز قرار است اعدام شود و این در حالی است که پزشک اعلام کرده این فرد به اختلالات روانی مبتلاست.
چارلی رز از احمدینژاد پرسید آیا شما مخالف سنگسار هستید یا خیر؟ که وی پاسخ داد: از ابتدا بحث سنگسار راجع به ایشان مطرح نبود.این یک خبر ساختگی است. ایشان متهم به قتل است و این موضوع در حال رسیدگی است. یک فردی در آلمان ادعا کرده که قرار است سکینه محمدی اعدام شود که این موضوع از اساس خلاف است و دستگاه قضایی ما نیز این را تکذیب کرده ولی دستگاه تبلیغاتی آمریکا این موضوع را رها نمیکند. نام ترزا و سکینه محمدی را در گوگل جستجو کنید آن وقت متوجه میشوید که چقدر مطلب راجع به سکینه محمدی نوشتهاند. اگر انسان، انسان است همه جا انسان است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 53 خانم در آمریکا در انتظار اعدام هستند.
احمدی نژاد گفت: من با هر نوع کشتن و اعدام مخالفم و این نظر شخصی من است. من با تزریق سم به آدمها مخالفم. با شوک الکتریکی هم مخالفم. من دوست ندارم به یک مورچه آسیب برسد چه برسد به انسانها.
رئیس جمهور افزود: در برخی جاها از جمله کشورهایی که با آمریکا خیلی دوست و صمیمی هستند با شمشیر سر قطع میکنند و این در حالی است که خانم کلینتون موضع گیری نمیکند. به عنوان نمونه، تروریستی در مقابل ماموران مسلح آمریکا در عراق با شمشیر سر 20 نفر را می برد اما خانم کلینتون چیزی نمیگوید و ناراحت نمیشود.
وی با اشاره به اظهارات کلینتون مبنی بر حمایت این کشور ازمخالفان دولت در ایران، پرسید: این چه مسئولیت پذیری در عرصه بینالمللی است؟ آیا این گونه میشود دنیا را اداره کرد؟ در کشوری انتخابات برگزار و 85 درصد مردم شرکت می کنند و دولت با اکثریت قاطع رای میآورد بعد خانم کلینتون از مخالفان دولت حمایت می کند. این چه نفعی برای دولت آمریکا دارد؟ آیا خانم کلینتون فکر میکند حرفهایش به نفع آمریکاست؟
احمدی نژاد با بیان اینکه این حرفها به ضرر آمریکاست، اظهار داشت: طرح این گونه اظهارات چهره آمریکا را به عنوان دخالت گر، مداخله جو و مخالف دموکراسی خراب میکند.
وی با اشاره به نظرسنجی انجام شده توسط یکی از دانشگاههای آمریکا در خصوص خطرناک ترین مناطق در دنیا که براساس پاسخهای داده شده 85 درصد اسرائیل و 77 درصد آمریکا را خطرناک خواندهاند، خاطرنشان کرد: این نتیجه همین دخالتهاست.
رئیس جمهور کشورمان در ادامه جایگاه ایران را خیلی برجسته خواند و افزود: ایران هم در منطقه و هم در جهان بهترین و بالاترین موقعیت و جایگاه را داراست.
احمدی نژاد در خصوص اظهارات هیلاری کلینتون مبنی بر اینکه ایران به سمت دیکتاتوری نظامی حرکت میکند، اظهار داشت: نمیدانم چه کسی به آمریکاییها اطلاعات غلط میدهد؟ ملت ایران با 75 میلیون نفر ملتی متمدن است. آیا ملت ایران میپذیرد که در ایران دیکتاتوری باشد؟ این توهین به ملت ایران است.
وی تصریح کرد: سپاه و ارتش متعلق به ملت ایران و فرزندان این ملت هستند.
رئیس جمهور کشورمان اظهارات کلینتون را شبیه حرفهای کودکان ابتدایی خواند.
احمدی نژاد به اختلاف نظرات هیلاری کلینتون و اوباما در زمینه سیاست خارجی قبل از انتخابات ریاست جمهوری در این کشور اشاره کرد و گفت: خانم کلینتون در تبلیغات یک سیاست خارجی را اعلام می کرد و اوباما یک چیز دیگر. این عجیب نیست که کلینتون وزیر خارجه دولت اوباما شد؟
وی با اشاره به اعلام آمادگی اش برای مناظره با اوباما، اظهار داشت: بارها گفتهایم که سیاست آمریکا در افغانستان اشتباه است.
چارلی رز درباره ادعای آمریکاییها مبنی بر دخالت ایران در امور داخلی عراق سوال کرد که احمدینژاد گفت: اگر بخواهیم پروندهها را بیرون بیاوریم و تاریخ را بررسی کنیم آمریکا بیشتر ضرر میکند.
رئیس جمهور کشورمان درباره اظهارات اخیر تونی بلر علیه ایران، خاطرنشان کرد: تونی بلر باید محاکمه شود حالا به جای محاکمه شدن، اظهارنظر میکند؟
وی گفت: کسانی که در عراق جنگ به راه انداختند و یک میلیون نفر کشته و زخمی شدند کجا هستند؟ اگر یک بار محاکمه شوند کسی دیگر جرات نمیکند.
رئیس جمهور کشورمان همچنین روابط تهران و بغداد را خوب توصیف کرد و افزود: ایران و عراق دوستان یکدیگرند.
وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و دینی و ... ایران و عراق، اظهار داشت: ناامنی در عراق به نفع و ضرر کیست؟ آیا نیروهای نظامی ایران در کنار مرزهای آمریکا هستند یا نیروهای آمریکایی در کنار مرزهای ایران؟
احمدی نژاد با طرح این سوال که مشکل ایران و آمریکا چیست؟ گفت: آیا ما آمریکا را تحریم کرده و قطعنامه علیه آن تصویب کردیم؟
چارلی رز به ادعای آمریکاییها مبنی بر نقض حقوقبشر در ایران اشاره کرد که احمدینژاد در این خصوص گفت: دولت آمریکا ادعاهایی را مطرح میکند که اگر ادعایش درست باشد ما میپذیریم.
احمدینژاد رفتارهای دوگانه آمریکا در موضوع حقوق بشر را مورد اشاره قرار داد و افزود: خبرنگاران آمریکایی به راحتی میتوانند با من مصاحبه کنند ولی این فرصت به خبرنگاران ایرانی داده نمیشود.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران بزرگ و آگاه است و خودش تشخیص میدهد چه کار کند، افزود: مردم ایران به توصیههای خانم کلینتون نیازی ندارد. اگر آمریکا میخواهد مشکلش را با ایران حل کند باید روشهایش را تغییر دهد. ما حاضریم صحبت کنیم ولی متاسفانه دولتهای آمریکا از فرصتها خوب استفاده نمیکنند.
احمدی نژاد اضافه کرد: اگر در عراق دولتی قدرتمند سرکار بیاید به نفع کل منطقه و ایران است و آمریکاییها نباید مانع از تشکیل دولت شوند.
رئیس جمهور به آمریکاییها توصیه کرد: بگذارید دولت مردمی در عراق تشکیل شود این به نفع شماست.
وی افزود: اگر آمریکاییها رفتارشان را اصلاح کرده و به دیگران احترام بگذارند خواهید دید که مسائل به سرعت حل میشود.
رئیس جمهور کشورمان به موضوع آزادی بیان در ایران اشاره کرد و گفت: شما در خاورمیانه کشوری را پیدا نمیکنید که آزادانه از دولت انتقاد کند.