به گزارش رجانیوز، آیتالله حائری ابتدا از نوع ولایتمداری میرحسین موسوی و همچنین انتقاد از نوع تعامل وی با رییسجمهور در دوران نخستوزیریاش انتقاد کرد و سپس در مورد احمدینژاد گفت: «باید مواظب باشید یک مسائل کوچکی را نسبت به رییسجمهور بزرگ نکنند. این رییسجمهور تا زمانی که رهبری تاییدش کند کلامش حجت است وگرنه رییسجمهور در نظام ولایت فقیه فی نفسه حجیت ندارد و این تنفیذ رهبری است که از آن کشف حجیت میکند.»
اشاره آیتالله حائری به اتفاقات یکسال گذشته، از ماجرای انتصاب رحیممشایی بهعنوان معاون اول رئیسجمهور و متعاقب آن حکم رهبری تا اظهارات جنجالی او و برخی سخنان دکتر احمدینژاد است. اظهاراتی که موجب برخی اختلافنظرها در میان بدنه حامی احمدینژاد شد و حتی رگههایی از ناامیدی در میان این بدنه به چشم میخورد.
با این حال، آنچنان که امام جمعه سابق شیراز به آن اشاره کرده، خاستگاه همه انتقادها از احمدینژاد از جنس دلسوزانه نیست بلکه تعداد زیادی از مخالفان نظام و رهبری علاقه دارند تا از احمدینژاد چهرهای شبیه به دور دوم دولت هاشمی رفسنجانی نمایش دهند و در ضمن، با شبیهسازی برخی اتفاقات و گره زدن موارد راست و دروغ به هم عناوینی مانند ضد روحانیت و ساختارشکن را به او و دولتش ضمیمه کنند. این در حالی است که بیشترین حجم ارتباط و دیدار با علما اعم از دیدارهای عمومی مانند سفرهای استانی و سفر به قم و دیدارهای خصوصی در دولت احمدینژاد شکل گرفته و حتی در ابتدای جلسات دولت یکی از اساتید برجسته اخلاق وزرا را موعظه میکند، همچنین بیشترین بودجه به حوزههای علمیه در دولت احمدینژاد تخصیص داده شده است. رهبر انقلاب نیز حدود یک ماه پیش تأکید کردند زمینه برای فعالیت روحانیون در دانشگاهها بر خلاف برخی مقاطع گذشته در این دولت بسیار فراهم است.
در عین حال، به نظر میرسد جریانی که زمین خوردن احمدینژاد را یک گام جدی در زمین زدن نظام میداند، از تضعیف رئیسجمهور و علامت منفی زدن پشت پرانتز کارنامه مثبت او با انگ زدنهایی که البته برخی رفتارها و اظهارات نیز در بهانه دادن به دست این افراد مؤثر است، بیشتر از آنکه به تضعیف شخص احمدینژاد فکر کند، به تضعیف این سرمایه جریان مولود گفتمانسازی رهبری میاندیشد.
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=57266