ارسال شده توسط امیـــــــــــر مرشدی در 88/10/21:: 11:51 صبح
محمدی در گفتگو با فارس:
خبرگزاری فارس: دبیر فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اظهارات اخیر مشایی گفت: در شان یک دولت 25 میلیونی نیست که افرادی مانند مشایی و رحیمی در آن حضور داشته باشند.
محسن محمدی دبیر فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس، اظهار داشت: صحبت اصلی درباره حضور مشایی در دولت را مقام معظم رهبری پس از انتخابات عنوان کردند و ایشان در باره معاون اولی مشایی تصریح کردند که حضور وی در دولت موجب سرخوردگی و دلسردی حامیان دولت خواهد شد.
وی با بیان اینکه سرخوردگی و دلسردی کلمات کلیدی مقام معظم رهبری درباره اظهار نظر در مورد مشایی بود، ادامه داد: در شان یک دولت 25 میلیونی نیست که افرادی مانند مشایی و رحیمی در آن حضور داشته باشند.
دبیر فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اینکه حضور مشایی در دولت موجب از کاهش عقبه 25 میلیونی دولت دهم شده است، افزود: این اتفاقات میتواند دولت را در رسیدن به اهدافش ناکام گذارد.
محمدی ادامه داد: حضور مشایی در دولت به نقطه ضعفی علیه دولت تبدیل شده که موجب ریزش طرفداران دولت دهم شده است.
وی با بیان اینکه حضور مشایی در دولت پس از رای قاطع مردم به احمدینژاد جای تامل دارد، تصریح کرد: باید پس از انتخابات حتما کابینهای 40 میلیونی تشکیل میشد که این عقبه عظیم مردمی را نگه دارد و مایه دلگرمی مردم باشد.
دبیر فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اضافه کرد: اما حضور افرادی مانند رحیم مشایی نه تنها موجب دلگرمی نشد بلکه این اجماع را از بین برد.
محمدی بزرگترین نقطه ضعف دولت را استفاده از چنین افرادی در کابینه دانست و تاکید کرد: حضور افرادی مانند رحیمی و مشایی در دولت موجب محرومیت دولت از این پتانسیل عظیم مردمی میشود.
وی اکثریت حامیان دولت را مخالف حضور چنین افرادی در دولت دانست و افزود: تا این نقطه ضعف دولت برطرف نشود قطعا دولت با وجود این خبرسازیها و حاشیهها، در رسیدن به اهدافش ناکام خواهد ماند.
دبیر فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه این حاشیهها دولت را به مسیرهای انحرافی میکشاند و انرژی دولت را میگیرد، تصریح کرد: ما بارها به آقای احمدینژاد اعلام کردیم که به دلیل اینکه روی مشایی حساسیت وجود دارد، شایسته و بایسته حضور در این دولت نیست.
محمدی در پایان با بیان اینکه حضور مشایی خطراتی را متوجه نظام میکند، گفت: آقای احمدینژاد نباید بیش از این فرصت حضور این افراد در دولت را بدهد و توصیه دانشجویان و اقشار مختلف مردم را جدی بگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اسفندیار رحیم مشایی مسئول دفتر رئیس جمهور در تازهترین اظهاراتش روز یکشنبه در پانزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی گفته است: بعد از هزار سال ما به بوعلی سینا افتخار می کنیم. بوعلی سینا خیلی قابل افتخارکردن است. افتخار مال این است که در عصر و زمان خودش قامت رعنا و زیبا داشته است و برجسته بوده است اما قرار نیست که بوعلی سینا افتخار هزار سال بعد آدمیان هم باشد. این نشانه فقر جوامع در سالیان و سدهها است. چرا این اتفاق افتاده است، به خاطر اینکه فرصت شکوفایی انسانها در دوران های مختلف پدید نیامده است. الآن میلیاردها آدم در دنیا است اما چند بوعلی سینا داریم. قرار باشد که چند تا آدم بوعلی سینا شوند، این افتخار نیست. خدا میلیاردها آدم خلق کند 200 تا بوعلی سینا از توی آنها دربیاید هنر نیست.
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: معلوم است که این موضوع با حکمت الهی همخوانی ندارد. معنایش این است که بنا بر این نبوده است. بنا بر این است که بیس (پایه) آدم ها بوعلی سینا باشد. دوره آخر الزمان که البته آغاز زندگی انسان ها است. دوره آخر به معنای پایان نیست، آغاز و بالاترین دوره است. آنجا هم پایه انسانها بوعلی سینا نیست. اگر غیر از این باشد باید ما شک کنیم به حکمت الهی.
بروید زندگی نوح را پیدا کنید، مدیریت نکرده، 950 سال بوده اما مدیریت جامع نکرده است
رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی کشور اضافه کرد: اگر حضرت عیسی (ع) موفق می شد 300 سال مدیریت می کرد جامعه را، حضرت موسی (ع) هم 500 سال مدیریت می کرد. البته این سالها را من از خودم نمی گویم بلکه در قرآن در مورد سن نوح نیز نکاتی گفته شده است که 950 سال بوده است. اما بروید زندگی نوح را پیدا کنید، مدیریت نکرده، 950 سال بوده اما مدیریت جامع نکرده است. نتوانسته عدالت را برقرار کند.
* پیامبران نتوانستند عدالت را برقرار کنند
مشایی یادآور شد: پیامبران نتوانستند عدالت را برقرار کنند. تاریخ را ببینید. 300 سال مدیریت جامع حضرت عیسی (ع) بود اصلاً تاریخ عوض می شود و ممکن است زمان آمدن پیامبر اسلام عوض می شد. ما که نمی توانیم بگوییم حتماً باید همین زمان بیاید. چون یکی از علت های آمدن انبیا مربوط است به اینکه خاصیت دین گذشته برای هدایت مخدوش شده باشد. معنایش این است که اگر او (عیسی) می توانست پرچمهای بلند هدایت را بر فراز نقطه های عالم به اهتزاز درمی آورد، ماموریت پیامبر جدید هم متحول می شد.
وی در خصوص پیامبر اسلام (ص) نیز گفت: پیامبر اسلام هم فصل جدیدی است که باید دید ایشان چقدر مدیریت کرده است. اما اگر اینها مدیریت می کردند، عدالت را برقرار می کردند چون عدالت پایه است. من از خودم نمی گویم این نص قرآن است. "ما پیامبران را فرستادیم و با آنها کتاب و میزان قرار دادیم که مردم به قسط قیام کنند. "این آغاز است و بدون این هیچ اتفاق میمون و مبارکی نمی افتد.
تاریخ محروم است از اتفاقات مبارکی که خدا برای بشر می خواست ولی بشر نخواست
مشایی اظهار داشت: تاریخ محروم است از اتفاقات میمون و مبارک فراوانی که خدا برای بشر می خواست ولی بشر نخواست و نشد. چه زمانی خواهد شد. هر پیغمبر و مدیری که می خواهد عدالت برقرار کند، راهش چیست.
وی گفت: آن عزیزی که خواهد آمد و جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد چطور جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد. مکانیزم توسعه عدالت در دنیا چیست. این را باید گفتگو کنیم.
کلمات کلیدی :